loading...
شهدای اسلام
erfan بازدید : 0 چهارشنبه 17 مهر 1392 نظرات (0)

 

امروزه می توان گفت که زندگی ما به شرکت های اسرائیلی وابسته شده است.از جمله شرکت های اسرائیلی می توان به: شرکت نوکیا، شرکت اینتل، شرکت موتورولا، شرکت نستل، شرکت نسکافه، شرکت کافی میت، شرکت پپسی، شرکت 7 آپ، شرکت کوکا کولا، شرکت اچ پی، شرکت نایک، شرکت والت دیزنی و شرکت بابیلون که از معروف ترین آن ها هستند اشاره کرد.

 

 آیا می دانید روزانه مقادیر بسیار زیادی ارز برای خرید محصولات این شرکت ها به جیب اسرائیلی ها می رود.

پس بیاید با تحریم محصولات اسرائیلی مشتی محکم بر دهان آن ها بکوبیم!!!!


erfan بازدید : 2 چهارشنبه 17 مهر 1392 نظرات (0)

 

مسعود علی‌محمدی معروف به استاد علی‌محمدی (۳ شهریور ۱۳۳۸ در تهران (کن) - ۲۲ دی ۱۳۸۸ در تهران) استاد فیزیک دانشگاه تهران بود که در بامداد ۲۲ دی ماه ۱۳۸۸ و در سن ۵۰ سالگی، به هنگام بیرون آمدن از منزلش بر اثر انفجار یک بمب کنترل از راه دور ترور شد و به درجه رفیع شهادت رسید.

 

پیشینه علمی

او مدرک کارشناسی را از دانشگاه شیراز (۱۳۶۴) و کارشناسی ارشد (۱۳۶۷) و دکترای فیزیک با گرایش ذرات بنیادی را از دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۷۱ کسب کرد. او از دانشجویان نخستین دوره دکترای فیزیک در داخل ایران بود و نخستین شخصی است که در ایران دکترای خود را در فیزیک دریافت نموده‌است. او ده‌ها مقاله ISI منتشر نمود. او همچنین به همراه وحید کریمی پور اولین دانشجویان پسادکترا در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی بودند.

تخصص اصلی او ذرات بنیادی، انرژی‌های بالا و کیهان‌شناسی بوده‌است. با پژوهشگاه دانشهای بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات) نیز طی سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ همکاری داشته‌اند.

از جمله درسهایی ارایه شده توسط وی می‌توان به مکانیک کوانتومی و الکترومغناطیس، مکانیک آماری، ذرات بنیادی و نظریه میدان‌های کوانتمی اشاره کرد. علیمحمدی، یکی از برگزیدگان جشنواره بین‌المللی خوارزمی در سال ۸۶ بود و در پژوهش‌های بنیادی رتبه دوم را کسب کرد.

وی از سال ۱۳۷۴ در دانشکده فیزیک دانشگاه تهران مشغول به تدریس بود و عضو هیئت علمی و ممیزه این دانشگاه بود. وی همچنین در مقاطع مختلف تحصیلی شاخه فیزیک در تربیت معلم[۵]، وی همچنین به عنوان استاد راهنما و مشاور در پروژه‌های پایان‌نامه‌های مرتبط با علوم فیزیکی، به فعالیت مشغول بوده.

روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین در پیام تسلیتی که به جهت ترور مسعود علی‌محمدی منتشر کرد اعلام نمود که مسعود علی‌محمدی در دانشگاه مالک اشتر و دانشگاه امام حسین نیز تدریس می‌کرده‌است.

دیدگاه‌های اجتماعی و سیاسی

او در آخرین هفته زندگی‌اش تریبون آزادی در دانشگاه خود برای بحث درباره مسائل اخیری که در کشور اتفاق افتاده‌است برپا کرد.

مشارکت در برنامه هسته‌ای ایران

همزمان با انتشار خبر ترور این استاد دانشگاه، رسانه‌های ایران علی‌محمدی را «دانشمند هسته‌ای» معرفی کردند و برخی از خبرگزاری‌ها اعلام کردند شهید علی‌محمدی یکی از دانشمندان ارشد فناوری هسته‌ای ایران بوده‌است.

ترور علی‌محمدی

انفجار بمب در قیطریه تهران در ساعت ۷:۳۰ صبح ۲۲ دی ۱۳۸۸ روی داد. در این حادثه مسعود علی‌محمدی کشته شد، دو فرد دیگر زخمی شدند و خساراتی به ساختمان مجاور وارد شدبمب منفجرشده در یک موتورسیکلت که به فاصله یک متری از در ورودی منزل علی‌محمدی به یک درخت بسته شده بود، جاسازی شده بود


ادامه مطلب را هم ببینید

erfan بازدید : 6 چهارشنبه 17 مهر 1392 نظرات (0)

شهید علیرضا مقامی در سال ۱۳۴۲ در یک خانواده متدین و مستضعف پا به عرصه وجود نهاد.


شهید مقامی در کودکی بسیار زیرک و پرجنب و جوش بود ،هر چند غبار فقر و محرومیت در چهره زادگاهش هویدا بود. اما همانند سایر مردم نجیب روستایش از علم و بصیرت و معنویت بسیار غنی برخوردار بود.

مشکلات اقتصادی نتوانست ذره ای در اراده این شهید گرانقدر خللی ایجاد کند ، وی با تلاش بسیار به تحصیل پرداخت و در کنار تحصیل در کارهای کشاورزی دوشادوش خانواده اش عرق ریخت.

شهید علیرضا مقامی به دلیل هوش فراوانش همواره مورد توجه معلمین خود بود و چندبار به عنوان دانش آموز ممتاز معرفی شد .

شهید مقامی بعد از پیروزی انقلاب و تشکیل شوراهای اسلامی به عضویت شورا درآمد و در دبیرستان شهدای ترکالکی در رشته اقتصاد دیپلم گرفت.

او مفسر قرآن بود و به معنا و محتوای کتاب خدا اعتقاد عمیق داشت و به آن عمل می کرد، به مطالعه کتابهای شهید مطهری و نهج البلاغه علاقه بسیار داشت و اوقات خود را به مطالعه می گذراند.

با شروع جنگ تحمیلی شهید مقامی چندین بار به جبهه اعزام شد و در عملیاتهای خیبر ، بدر و والفجر ۸ شرکت کرد و درنهایت مجروح و به افتخار جانبازی نائل شد اما روحیه شهادت طلبی او امکان استراحت در منزل و بیمارستان به او نداد و مجددا به جبهه برگشت.

شهید مقامی قرآن را با صوت و لحن دلنشینی قرائت می کرد به گونه ای که هرجا علیرضا مشاهده می شد یا مشغول قرائت قرآن بود یا ذکر می گفت.

او فرمانده ای دلیر با روحیات معنوی بسیار بالا بود به طوری که نماز شب را ترک نمی کرد ،خوش خلق و گشاده رو بود و به همین دلیل چون نگینی در بین نیروهای تحت امرش می درخشید.

این شهید والا مقام در عملیات بدر هنگامی که تمام نیروهایش زیر آتش تیربار عراقی ها زمین گیر شده بودند شجاعانه برخاست و با آر پی جی به سوی دشمن یورش برد و تیربار را از کار انداخت و رزمندگان تکبیرگویان مواضع دشمن را فتح کردند.

در تک یا مهدی (عج) ادرکنی که در منطقه فکه انجام شد وی فرمانده نیروهای خط شکن بود که در سپیده دم بیست و چهارم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۵ در حال پاکسازی شیار از لوث بعثیان در کمین نیروهای عراقی گرفتار و در یک نبرد جانانه با دشمن شهد شیرین شهادت را نوشید و پیکر مطهرش همچنان نظاره گر رمل های روان و تفتیده فکه می باشد.

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 13
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 8
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 5
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 5
  • بازدید ماه : 5
  • بازدید سال : 50
  • بازدید کلی : 306